Hledáme mzdovou účetní s komunikativní angličtinou a znalostí SAP. Nástup možný ihned.

HR blog

Na našem blogu pomáháme firmám i uchazečům se orientovat na trhu práce. Přinášíme novinky a rady pro HR profesionály, firmy i uchazeče o zaměstnání.

Rozvoj obchodního týmu ve společnosti Vitana

V červenci jsme ukončili první fázi projektu zaměřeného na rozvoj části obchodního oddělení ve společnosti Vitana. Do projektu byli zapojeni manažeři i jednotliví obchodníci společnosti. Součástí projektu byly spolujízdy na trhu, návrh nového kompetenčního modelu i třídenní development centrum pro obchodníky. Výsledkem projektu byla doporučení pro další rozvoj pro jednotlivce i pro tým jako celek. Velmi pozitivní byl přístup všech zúčastněných manažerů a jejich aktivní účast při zpětných vazbách všem účastníkům.

 

Číst více

Může LinkedIn nahradit agenturu?

„Vynechte personálku. Na tom Linkedinu najdete spoustu kandidátů,“ tvrdí někteří generální ředitelé svým HR manažerům. Je LinkedIn levnou nebo dokonce bezplatnou alternativou ke službám recruitingových či headhunterských agentur? Nebo je to jen jejich zbožné přání a tento přístup může naopak pracnost a náklady na získání kvalitních zaměstnanců zvýšit?

Číst více

Projekt outplacementu ve společnosti Peugeot ČR

Projekt zde probíhá od prosince 2014 formou individuálních konzultací a aktivního vyhledávání vhodných pozic. Cílem je usnadnit orientaci na trhu práce propouštěným zaměstnancům společnosti. Věříme, že se nám tento cíl spolu s účastníky projektu podaří splnit. Celý projekt by měl skončit v květnu tohoto roku.

Číst více

Připravte se na Assessment Centrum

Pokud se ucházíte o obchodní nebo marketingovou pozici, je velmi často součástí výběrového řízení Assessment centrum (AC). Pro mnoho kandidátů je první setkání s touto metodou stresující, protože se velmi liší od klasických pohovorů. Co se při něm hodnotí a dá se vůbec na Assessment centrum připravit?

Číst více

Jak napsat skvělý životopis?

Máte jen pár vteřin, aby váš životopis zaujal personalistu a on vás pozval k osobnímu pohovoru. Je třeba mu poskytnout všechny informace jasnou a srozumitelnou formou, protože obvykle musí kvůli jedné pozici prohlédnout velké množství CV. Kde dělají kandidáti nejčastěji chyby?

Číst více